Selecteer een pagina

VERHARD BUITENTERREIN

10.000 m2 | Gronsveld | Nabij A2

AANGEBODEN

Verhard buitenterrein

Beschikbaar voor verhuur een verhard (stol), omheind en beveiligd buitenterrein. Het terrein met een oppervlakte van ca. 10.000 m² is gelegen op bedrijventerrein Gronsveld aan de A2-zuid nabij de Belgische grens. Op korte afstand is eveneens bedrijventerrein/industriegebied Maastricht Zuid gelegen als ook de verbindingswegen A79 en A2. Uiterst gunstige ligging ten opzichte van Luik – Namen – Aken en Maastricht – Eindhoven – Amsterdam. Terrein is zeer goed geschikt voor het parkeren van vrachtauto’s en/of personenauto’s en/of volumineuze goederen.

Oppervlakte

Ca. 10.000 m2 verhard terrein met toegangsweg vanuit de Oosterbroekweg te Gronsveld. Het terrein is toegankelijk via een toegangsweg vanuit de Oosterbroekweg. Deze weg (ca. 10 meter breed, geasfalteerd) behoort niet bij het gehuurde.

Bereikbaarheid & Ligging

Door de ligging nabij de snelweg A2 is het object is met de auto/vrachtauto uitstekend bereikbaar. Het beveiligde bedrijventerrein “Gronsveld” ligt nabij de Belgische grens en Maastricht-Luik ook is het met openbaar vervoer bereikbaar. Op/afrit naar de snelweg A2 is op 1 kilometer gelegen, waarna een eerstvolgende knooppunt naar de A79 als ook A67 is op circa 15 – 30 autominuten te vinden is. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein. Het centraal station van Maastricht is op circa 7 kilometer gelegen.

Bestemming

Het terrein heeft de bestemming “bedrijventerrein” welke een zeer brede toepasbaarheid kent. Er is en bestemming mogelijk tot en met de categorie 4.2 van de lijst “Staat van bedrijfsactiviteiten”.

IK BEN GEINTERESEERD

WORDT TERUGGEBELD

De Huurcondities

– € 8000,- PER MAAND EXCL BTW, per vooruitbetaling per maand.
– Huurtermijn in overleg en ter goedkeuring aan verhuurder
– Waarborgsom 2 maanden huur te vermeerderen met de BTW
– Opzegtermijn in overleg

DE KENMERKEN

Hoofdfunctie

Hoofdfunctie: Verhard buitenterrein

Verhardingstype: Overig / Stol

Omheind: Ja Afsluitbaar: Ja

DE KENMERKEN

Voorzieningen

Bank: Op 3000 m tot 4000 m

Ontspanning: Op minder dan 500 m

Restaurant: Op minder dan 500 m

Winkel: Op minder dan 500 m

DE KENMERKEN

Bereikbaarheid

Snelweg afrit: Op 500 m tot 1000 m

NS station: Op 1000 m tot 1500 m

Bushalte: Op minder dan 500 m

× WhatsApp ons