Selecteer een pagina

VERKOOP MAKELAAR

PARTICULIER

Uw huis verkopen door
van der Loo Vastgoed

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met van der Loo Vastgoed haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio Maastricht? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met onze makelaar Eddy van der Loo.

UW HUIS VERKOPEN BEGINT HIER

WORDT TERUGGEBELD

Onze werkwijze in 5 stappen

01.
01.

Kennismaking

Wie zijn wij en hoe is onze verkoopmethode. We geven u een advies voor vraagprijs en koopprijs van uw woning. Belangrijk in onze marketing is: proffesionele foto’s, goed leesbare plattegrond, 360 graden foto’s en een loopvideo. We willen bovenaan komen in de ranking van Funda. Dan valt uw woning op en hebben we de meeste bezichtigingen waarbij altijd een koper zit.

02.
02.

Voorbereiding

We begeleiden u naar een verkoopbare woning, geven u advies over uitstraling binnen en buitenzijde. Want: “first impressions never lie”. Fotograaf neemt foto’s en wij komen uw woning helemaal opnemen voor ons systeem. U krijgt van ons een online dossier zodat u kunt volgen wat de makelaar voor u doet. Inclusief het biedingsproces!

03.
03.

Verkoopstart

Alle marketing instrumenten komen bij ons nu op scherp: Funda / eigen website / eigen klanten benaderen / makelen!

04.
04.

Bezichtiging en onderhandeling

Wij begeleiden potentiële kopers bij de bezichtiging en geven altijd een terugkoppeling via het online dossier. Wij onderhandelen met gegadigden en bij een geslaagde transactie verzorgen wij de koopovereenkomst.

05.
05.

Afronding

Is de koopovereenkomst definitief, dan doen we de eindinspectie met de kopers en u. 

WONING AANBOD

MAKELAARDIJ

AANKOOP MAKELAAR

MAKELAARDIJ

BEDRIJFSPANDEN

ZAKELIJK

LEER ONS KENNEN

OVER ONS

× WhatsApp ons