Selecteer een pagina

VASTGOED
maastricht

Uw strategische partner voor vastgoed in Maastricht.

Van der Loo Vastgoed, onder leiding van Eddy van der Loo, is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed in Maastricht. Wij bieden niet alleen ondersteuning bij het vinden van de perfecte bedrijfslocatie of investeringsmogelijkheid, maar ook gedetailleerde marktinzichten die essentieel zijn voor het nemen van weloverwogen investeringsbeslissingen.

Aankoop totaalpakket: van bezichtiging tot aankoop

Ons Aankoop Totaalpakket dekt alle fasen van het aankoopproces. Dit begint met het zorgvuldig selecteren en bezichtigen van vastgoed dat aan uw criteria voldoet. We bieden grondige analyses van de bouwkundige staat van het object en een waardeoordeel om u te helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing. Na de besluitvorming begeleiden we de onderhandelingen, zorgen voor de administratieve afhandeling en voeren een finale inspectie uit voor de overdracht. Dit alles zorgt ervoor dat u een weloverwogen en strategische vastgoed aankoop doet in Maastricht.

Verkoop van vastgoed: het maximaliseren van uw rendement

Bij de verkoop van uw vastgoed in Maastricht zetten we onze uitgebreide lokale marktervaring in om de hoogst mogelijke opbrengst te realiseren. We volgen voortdurend de trends in de vastgoedmarkt van Maastricht, die momenteel een gezonde vraag naar zowel residentieel als commercieel vastgoed laat zien. Met deze kennis optimaliseren we onze aanpak, waarbij we gebruikmaken van professionele fotografie en virtuele tours, evenals zorgvuldig gekozen online en offline marketingcampagnes, om ervoor te zorgen dat uw vastgoed opvalt en de aandacht krijgt die het verdient.

Waarom Maastricht voor uw vastgoedinvesteringen.

Wanneer u op zoek bent naar uw droomhuis in Maastricht, is een grondige bezichtiging essentieel om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Bij Van der Loo Vastgoed begrijpen we het belang van dit proces en bieden we uitgebreide ondersteuning bij elke stap:

Regelen van bezichtigingen
Wij nemen de organisatie van de bezichtigingen volledig op ons. Dit houdt in dat wij afspraken plannen op tijden die voor u het beste uitkomen, zodat u zich kunt concentreren op de bezichtiging zelf zonder u zorgen te hoeven maken over de logistiek.Ons team onderhoudt contact met de verkopers of hun makelaars om ervoor te zorgen dat alle afspraken soepel verlopen en dat alle partijen goed op de hoogte zijn van de planning.

Meegaan naar bezichtigingen
Eddy van der Loo zal u persoonlijk begeleiden tijdens elke bezichtiging. Zo heeft u altijd een expert aan uw zijde die u kan adviseren en ondersteunen tijdens het bezoek aan de woning.
Wij helpen u om aandacht te besteden aan zaken die gemakkelijk over het hoofd gezien kunnen worden, van de staat van het onderhoud tot aan de kwaliteit van de afwerkingen.

Advies over de bouwkundige staat van de woning
Wij beoordelen de bouwkundige staat van elke woning die u bezichtigt en voorzien u van gedetailleerd advies over eventuele gebreken of benodigd onderhoud. Dit helpt u om eventuele extra kosten na aankoop te anticiperen.
Indien nodig regelen we een meer gedetailleerde inspectie door een gekwalificeerde bouwkundige, zodat u een volledig beeld krijgt van de staat van het huis.

Waardeoordeel van de woning
We combineren onze uitgebreide kennis van de Maastrichtse vastgoedmarkt met actuele marktgegevens om een nauwkeurig waardeoordeel van de woning te geven. Met dit waardeoordeel staan we sterker in de onderhandelingen, zodat we de beste mogelijke aankoopprijs voor u kunnen realiseren.

Kies voor Van der Loo Vastgoed.

Bent u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van vastgoed in Maastricht? Neem contact op met Van der Loo Vastgoed voor een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat uw plannen zijn en zullen bespreken hoe wij u kunnen helpen.

AANBOD VASTGOED

MAKELAARDIJ

VASTGOED KOPEN

MAKELAARDIJ

ZOEKSERVICE

VASTGOED

LEER ONS KENNEN

OVER ONS
× WhatsApp ons