huurders

particulier

“ Informatie voor huurders

In ons aanbod staan huurwoningen gepubliceerd waar je direct op kunt reageren en een bezichtiging voor kunt aanvragen. Alvorens wij een afspraak maken verzoeken wij je informatie over jezelf te geven. Wij kunnen dan vooraf controleren of de woning van je keuze overeenkomt met je wensen en een bezichtiging inplannen.

> Heb je voldoende inkomen om de woning te huren?

> Wie verhuist er mee?

> Heb je huisdieren?

> Per wanneer en hoe lang zoek je een huurwoning?

De toewijzingseisen verschillen per woonruimte. Uiteraard dien je een passend bruto jaarinkomen te hebben, wij streven naar minimaal 3.5 x de kale jaarhuur.
Verder dienen de gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, aanvaardingsdatum en huurperiode in overeenstemming te zijn met de wensen van verhuurder.

Voor zelfstandig ondernemers geldt maatwerk. Je moet minimaal 3 jaar aantoonbaar voldoende inkomsten hebben.

Indien je de woonruimte wilt huren dan zullen we dit voorleggen aan de verhuurder ter goedkeuring. Elk aanbod is onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Wanneer de verhuurder akkoord is zullen we je informeren welke documenten je aan ons dient te verstrekken, je vragen een intentieverklaring te tekenen en een aanbetaling te doen van maximaal een halve maand huur. Uiteraard wordt dit later verrekend. Daarna volgt de huurovereenkomst die per E mail wordt toegezonden ter ondertekening. Tijdens de oplevering ontvang je de sleutels en maken wij samen een uitgebreid begin-inspectie rapport met foto’s op, waarvan zowel huurder als verhuurder een getekend exemplaar ontvangen. 

Ook indien in ons eigen aanbod geen geschikte objecten voor je zijn helpen wij je graag verder. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van andere bemiddelaars, makelaars en woningverhuurders en schakel `van der Loo Vastgoed in als je adviseur/aanhuurmakelaar bij het huren van een woning. Je wordt begeleid in het vinden van de meest geschikte woning, afhandeling van de huurovereenkomst, check-in en after sales. 

Een bezichtiging plannen of interesse in aanhuurbegeleiding? Neem dan contact met ons op.

UW ZOEKTOCHT BEGINT HIER

WORDT TERUGGEBELD

01.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op om een
afspraak in te plannen.

02.

KENNIS MAKEN

Leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

03.

SAMENWERKEN

Goede klik? Een goede start voor
een mooie samenwerking!

× WhatsApp ons